SRETAN KRAJ

Mačka koja je prekinula utakmicu ipak ima vlasnicu: ‘Pobjegla je, mislila sam da je mrtva...‘

Poziv veterinara ju je nemalo iznenadio, jer nakon što je vidjela snimke nije pomislila da je to njena ljubimica
 News Images/Ddp Usa/Profimedia

Svi oni kojima je mačka pobjegla od kuće u zadnje vrijeme imaju se čemu nadati. Nova priča o maci koja je pronađena nakon sedam mjeseci, i to zato što je utrčala na nogometnu utakmicu, govori kako nikad ne treba prestati vjerovati u sretan kraj.

Mačka imena Topsey do prije sedam mjeseci mirno je živjela u svojoj kući u mjestu Worrall, u britanskoj pokrajini Yorkshire. No, sve se zauvijek promijenilo u času kad je njena vlasnica krenula na godišnji odmor. Mačka trebala ići na čuvanje u lokalnu uzgajivačnicu, no,pobjegla je iz transportera i izgubio joj se svaki trag. Žalosna vlasnica ju je tražila posvuda, a kako joj nije bilo traga, zaključila je da je maca mrtva.

image
News Images/Ddp Usa/Profimedia

Nije očekivala da će mačka sedam mjeseci kasnije uletjeti na utakmicu na nekoliko kilometara udaljenom stadionu i prekinuti je. Igrač Jason Kerry ju je ulovio i odnio van terena. Mačka je odmah odvedena veterinaru, koji je pronašao ozbiljne ozljede, za koje je vjerojatno kriv kakav pas. Tu je noć provela kod veterinara.

Video prekinule utakmice postao je viralan, pa je i vlasnica pogledala o čemu se radi. No, bila je prilično sigurna da to nije njena ljubimica. Zato ju je nemalo iznenadio poziv veterinara, koji je očitao mikročip i zvao ju da dođe po svoju ljubimicu. Tek je tad ona zaista shvatila kako je to njena Topsey, koju je odavno otplakala. Medijima je kasnije rekla kako maca ima neke ozljede, ali je dobro i veoma se radovala kad ju je vidjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:10