MALI GRINCH

Mačka koja mrzi Božić: Pokušala je ‘oteti‘ jelku i odvući je negdje daleko

Zaustavili su je u njenom opakom naumu, tako da je drvce vraćeno na svoje mjesto
 Facebook

Mačke uglavnom vole božićna drvca. Istina, vole ih uništiti, što njihove skrbnike ne čini baš sretnima. Skakanje po stablima, igra kuglicama, uvlačenje u bor i, obično, na kraju i rušenje drvca. Kad god vidimo stablo u kavezu ili kako visi sa stropa, znamo da se nalazi u kući gdje žive mačke.

No, postoje i drugačije mačke. One koje se odluče na zaista neobičan pristup kada je riječ o jelkama. Jedna od tih je i mačka koje je odlučila da joj se drvce ili toliko sviđa ili ga toliko mrzi da ga želi maknuti. Koji god da je razlog, mačka je odlučila da drvce ne treba biti na svojem mjestu, pa ga je odlučila premjestiti.

U usta je uzela rub tkanine koja je omotala drvce i počela ga vući. Nejasno je što je namjeravala i naravno da su je vlasnici zaustavili kako bi drvce vratili nazad, ali dok je nitko nije smetao, ona je uporno vukla svojim putem.

Bilo bi dobro vidjeti što je još pokušala napraviti, ali to vlasnici nisu objavili. Sumnjamo da su oni odnijeli pobjedu ovih blagdana - kladimo se da je mačka sigurno uspjela ukloniti to nakićeno drvce iz svoje kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:04