IZNENAĐENJE!

Mačka se popela na kućicu i našla oči u oči s neočekivanim gostom. Njena reakcija je urnebesna!

Lisica koja je uživala u sunčevim zrakama nije očekivala posjetu, tako da su obje životinje bile jednako šokirane

Mačka i lisica

 Facebook

U prvi mah snimka se čini posve običnom - mačka koja hoda vrtom. Lijepa je to snimka, ali zaista nije ni po čemu posebna. Kad vlasnik zoomira, i dalje ne razumijemo zbog čega točno snima mačku. Prateći nju dok se kreće ostajemo potpuno slijepi za biće koje se nalazi na vrhu kućice za drva.

Riječ je o lisici koja također uživa u suncu. Mačka je uopće nije primijetila, nego se i sama odlučila popeti na krov. Zbog toga skače na kućicu i polaže šape na krov. U trenutku kad joj se glava nađe na visini, susreće se sa stvorenjem koje je tu bilo prije. Ne treba ni reći da su obje životinje apsolutno šokirane što je ona druga tamo.

Nekoliko trenutaka traje taj nijemi sukob, jer bulje jedna u drugu. Mačka potom zaključuje da, premda lisica je na njenom teritoriju, veća je i možda je bolje s njom se ne sukobljavati. Zbog toga, bez da je i mijauknula, polako se spušta na tlo i vraća kući. No, pitom se ne gega, nego malo brže hoda, vjerojatno svjesna činjenice da se lija ustala.

Ipak, mačka kao mačka, čim je došla tik do kuće u kojoj živi, okrenula se, dobacila lisici pogled pun upozorenja i vratila se doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:01