KAKAV HOBI!

Mačke, dupini, žirafe - na snijegu! Evo kako je to moguće i zašto su svi oduševljeni!

Ne stvara samo životinje jer su slatke, već povremeno šalje i političke poruke

Mačka na snijegu
 

 Instagram

Rus Leonid Valitov ima neobičan hobi - crta u snijegu, a tema su mu veoma često životinje. Ima svega: mačaka, dupina, žirafa... Nevjerojatno, ali Leonidu se nije teško probuditi u četiri sata ujutro kako bi satima crtao. Nema kod njega kista - u ruci mu je lopata, a platno mu je klizalište ispred zgrade u Jekaterinburgu, gdje živi.

Njegovi susjedu oduševljeni su njegovom snježnom umjetnošću. Jedino loše je što je ona kratkog daha: Leonid, naime, stvara samo tijekom noći, kada pada snijeg a gradske službe još ne očište prostor. No, tijekom dana ga oni dovedu u red i onda je njegov rad izgubljen. No, njega to ni najmanje ne uzrujava, pa redovito stvara.

Na Instagramu ga prati više od tisuću ljudi - nije puno, ali je zanimljivo da su to uglavnom njegovi susjedi. Tko se na svijetu može pohvaliti da ga susjedi prate na Instagramu? Malo tko, zaista.

Ne stvara samo životinje jer su slatke, već povremeno šalje i političke poruke. Tako je uz crtež dupina napisao "Sloboda dupinima", a uz sliku zeca napisao je "Vegan". On je, naime, vegan, pa zato ljude preko snijega ohrabruje da promijene svoj životni stil kako ne bi nanosili štetu životinjama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:58