I TO JE MOGUĆE

Mačke koje svojim vlasnicima olakšavaju svakodnevicu: Masiraju ih, čiste za sobom...

Neke to rade svjesno, kako bi nam olakšale, no uglavnom je motivacija činjenica da je njima nešto zabavno u tom trenutku

Ilustracija

 Svetilos/Alamy/Alamy/Profimedia/Svetilos/Alamy/Alamy/Profimedia

Mačke postoje same zbog sebe, a ne da bi nama koristile na bilo koji način. Toga su i svjesne, naravno, i to svim svojim vlasnicima svakoga dana daju do znanja. No, ponekad se dogodi da od njih imamo koristi - pritom ne računamo emocionalnu korist zvanu ljubav, nego sasvim praktičnu, svakodnevnu pomoć koja od njih dolazi. Neke to rade svjesno, kako bi nam olakšale, no uglavnom je motivacija činjenica da je njima nešto zabavno u tom trenutku. Ako nama pomaže, još bolje.

Svašta može biti zabavno u mačjem svemiru. Recimo, pomoći vlasniku da izvuče kabel. Očistiti šapom tekućinu koju su prolile iz čaše. Izmasirati vlasnici lice šapicama. Junački se baciti u wc školjku kako bi spasili ostatak role toalet papira koja je unutra upala. Ležati i milostivo dopustiti svojoj vlasnici da naš trbuh koristi kao držač mobitela.

Sve same junačke stvari, no, mačke iz ove snimke su veoma zabavne. Ima ih i koje su sasvim mlačicu čudne, no sve u svemu, ne čudi što je snimka pogledana gotovo 50 tisuća puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:37