KRITIKA

Mala revolucionarka: Bijesna ptica pokazala što misli o jednom ljudskom izumu

- Samo da podsjetim: svi koji su ušli u rat s pticama, izgubili su - napisao je jedan muškarac ispod objave

Ilustracija

 Annalucia/Alamy/Alamy/Profimedia/Annalucia/Alamy/Alamy/Profimedia

S pticama nema šale. Da ih itekako ozbiljno treba shvatiti dokazao je jedan bijesni kakadu (spol je nepoznat), čiji je protestni čin oduševio korisnike Twittera. Ne zna se gdje je točno snimka nastala i kada, no sigurno je da su svi koji su je vidjeli oduševljeni postupkom pernatog stvorenja i daju mu za pravo.

Kakadu je, očigledno bijesan zbog šiljaka koji su postavljeni na zgradu, odlučio da ih treba maknuti. Koliko se puta prije ozlijedio slijećući na njih, nije poznato. Možda uopće nije on taj koji je imao problema, nego netko od njegovih prijatelja? Kako god, kakadu je naumio iščupati sve šiljke koji su postavljeni i ozbiljno je krenuo s poslom. Kako bi jednoga iščupao, bacio bi ga na pločnik i nasrnuo na idućeg. Bio je posvećen svom cilju i vrlo je ozbiljno radio da ostvari svoje snove.

- Samo da podsjetim: svi koji su ušli u rat s pticama, izgubili su - napisao je jedan muškarac ispod objave, a drugi je dodao kako su ptice na svijetu bile prije nas, a vjerojatno će biti i nakon što naše vrste nestane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:02