GRUPA ZMAJEVI

Mala tijela, velika srca: Mališani iz dječjeg vrtića donijeli donaciju napuštenim psima

Cijena ulaznice za njihovu predstavu bila je simbolična: konzerva ili vrećica hrane za pse

Djeca u posjetu azilu
 

 Azil Osijek

Idući put kad u nekom tekstu pročitate o lošem ponašanju nekog djeteta i zgroženo se upitate kakva su to djeca danas, sjetite se da je mnogo, mnogo onih drugačijih. Neka vam pred oči dođu mališani iz dječjeg vrtića Kolibri u Zagrebu.

Oni su, pod vodstvom svoje tete Sandre Turčin, odlučili pomoći psima u osječkom azilu. Njihova skupina zove se Dragons (Zmajevi) i dali su sve od sebe da njihova malena, a opet tako velika, akcija i uspije.

image

Plakat s popisom svih stvari koje se u vrtiću skupljaju

Azil Osijek

Organizirali su Božićni koncert na kojem su pjevali i plesali za napuštene životinje iz tog azila. Ulaznica? Simbolična: konzerva ili vreća hrane za pse. Prikupljali su i dekice, ručnike, pelene... Sve ono što azilu treba, a kada su skupili sve što su mogli, odnijeli su to u Osijek. Ne samo da su odnijeli, nego su i upoznali sve one pse za koje su to prikupljali. Njihovoj sreći nije bilo kraja!

image

Plakat za predstavu

Azil Osijek

- Vidi njih, sunce ih ravno u oči pikalo, a oni došli donijeti darove psima u Azil! Hvala dječjem vrtiću što imaju toliko zlatnu djecu. I tete i roditelje, njih nema na ovoj slici ali su itekako zaslužni što paze da u toj djeci raste dobrota kao što im rastu nožice - objavili su iz azila.

image

Predstava

Azil Osijek

image

Djeca u posjetu azilu

Azil Osijek
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:56