SAMO LJUBAV

Malenog emua su roditelji odbacili, pa je on pronašao novu obitelj - koze!

Sa šest kozlića, samo par dana starijih od njega, nevjerojatno je povezan. Nitko od njih ne mari za fizičke razlike
Taz i jedna od koza
 Tom Wren/Swns/Swns/Profimedia

Maleni Taz je emu o kojem se roditelji nisu željeli brinuti, pa su tu ulogu preuzeli ljudi. Tako je došlo do neobičnog prijateljstva koje se rodilo između njega i malenih koza, piše Daily Mail.

Taz se rodio u inkubatoru utočišta u engleskom Wiltshireu. Njegovi roditelji, Del i Rodney, nisu baš raširenih krila dočekali tu jedinu bebu iz inkubatora. Zbog toga se maleni Taz vezao za neke druge, a među njima je i šest malenih koza koje su rođene svega nekoliko dana prije njega. Vrlo se brzo zaljubio u njih i ne prođe niti jedan dan da on ne ode do koza i igra se s njima. To što drugačije izgledaju i zvuče, njemu ni najmanje ne smeta. A ni njima, očito.

Njih šest, a nazvani su Alfred, Mickey, Giddy, Eddie, Marigold i Ayah, u igri redovito skakuću oko malene ptice, dok Taz ući kako se kretati među njima. One su sve veoma zaštitnički nastrojene prema svom pernatom prijatelju, kojem dopuštaju baš sve: da skače po njima, provlači se ispod njihovih nogu... Pritom paze da ga slučajno ne ozlijede. One vjerojatno misle da je Taz koza, a po svemu se čini da i on to misli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:53