SUSRET

Mate Rimac posjetio Farmicu i oduševio se tamošnjim stanarima: svinjama, kravom, telićem....

Teško je reći koja ga je životinja najviše oduševila, kaže voditeljica utočišta, no čini joj se da su to Borna i Ruža
Rimac i Ivana Varkonji, voditeljica Farmice
 Farmica

Poduzetnik Mate Rimac posjetio je Farmicu, utočište za farmske i druge napuštene životinje blizu Našica. Sa suprugom Katarinom obišao je sve nastambe i upoznao se sa životinjama: kravom, svinjama, jarcem, kokošima... Teško je reći koje životinje su mu se najviše svidjele, no voditeljica Farmice Ivana Varkonji kaže kako misli da su ga šarmirali telić Borna i najveća zvijezda Farmice, Ruža. Kad kažemo najveća, mislimo na kilažu: Borna je možda medijski više eksponiran, ali Ruža je teža od njega,

- Došao je zbog nekih planova koje i sam ima. Zanimao ga je suživot farmskih životinja i pasa s ljudima. Do nas je došao preko Prijatelja životinja. Sve što je vidio bilo mu je interesantno, a mislim da mu se svidjelo kako kod nas sve to funkcionira. Dugo smo razgovarali i baš smo se povezali - kaže Varkonji.

Rimac je i sam na svojem profilu objavio fotografije sa štićenicima Farmice i pozvao svoje sljedbenike na društvenim mrežama da, ako mognu, podrže utočište.

Njegov posjet Farmici ne čudi, s obzirom na to da Rimac podržava brigu za životinje, a na svojim društvenim mrežama propagira vegetarijanstvo i veganstvo. Tako je, primjerice, pružio javnu potporu veganskom Super izazovu 22, kojeg vodi udruga Pobjede iz Osijeka, jednako kao i neke objave Prijatelja životinja.

image
S telićem Bornom
Farmica
image
Katarina Lovrić, Rimčeva supruga
Farmica
image
Farmica
image
Rimac i Varkonji sa psima
Farmica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:13