NEVJEROJATNO

Medvjed pronašao kameru, uključio je i snimio sebe kako se zabavlja s novom igračkom

Muškarac koji je pronašao kameru ostao je šokiran kad je shvatio tko ju je imao u rukama prije njega

Ilustracija

 Reindeerpolar Bear/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad je Dylan Schilt iz američke savezne države Wyoming jednom prilikom bio u šumi, naišao je na izgubljenu kameru. Nije mislio da je na njoj išta zabilježeno, no za svaki slučaj ju je napunio i potom uključio. Ono što je na njoj vidio nadmašilo je, kako kaže, sva njegova očekivanja. Naime, na kameri je bila neobična i posve neočekivana snimka, čiji je autor i jedini glumac jedan znatiželjni - medvjed.

Taj je šumski svat naišao na kameru i uspio dokučiti kako je uključiti, a onda je snimio sebe kako se igra njome. Očigledno se prilično dobro zabavio, a sve to može se vidjeti na jedinstvenoj snimci. Čupavac se, naime, s kamerom igra, kotrlja po snijegu i uzima je u usta, no ne kako bi je pojeo. Jednostavno je veoma zaigran i jako mu se dopada nova igračka - sasvim sigurno nije nimalo nalik na one s kojima se do tada igrao. Zbog toga zaista nesputano uživa u onome što mu se našlo na putu.

- Ovo je najluđa stvar koju sam ikad vidio - napisao je Dylan, koji ju je odmah morao podijeliti na društvenim mrežama. Do sad ju je vidjelo više od pola milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2022 11:18