SRETAN KRAJ

Mirko Filipović objavio: ‘ Tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći...‘

Zahvalio je svima koji su ponudili da upravo oni usreće ove malene kujice
 Privatni album, Mirko Filipović

Kad je Mirko Filipović objavio da je pronašao dvije malene kujice uz cestu u šumi, mnogi su se javili da bi im pružili dom. Rastužila ih je sudbina ta dva nemoćna stvorenja, pa su željeli pomoći. Sve se to dogodilo prilično brzo: u svega nekoliko dana prošle su dugačak put koji ih je vodio od šume do njihove ljudske obitelji.

Filipović je objavio kako su obje udomljene: jedna je u novi dom otišla u srijedu, a druga ide u subotu. Zahvalio je svima koji su ponudili da upravo oni usreće ove malene kujice.

image
Privatni album, Mirko Filipović

- Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio ‘čovjek’ koji ih je izbacio uz cestu u sred šume i kad vidim ove slike gdje je u naručju svoje nove vlasnice i gdje bezbrižno spava na svom jastuku, tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći im domove gdje će se prema njima odnositi s ljubavlju i pažnjom. Tako se i treba odnositi prema svojim ljubimcima jer ih inače nemojte ni nabavljati.

Zahvaljujem se i gospođi Anamariji sto je pružila dom iz snova ovoj predragoj kujici i želim im puno lijepih trenutaka zajedno - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:21