DOŠLA IM NA TERASU

Mislim da sam vidio veliku micu macu! Psić oduševljen bliskim susretom s pumom, gazdarica u šoku

Puma niti u jednom trenutku nije pokazala ni trunku agresije. Bila je jednako znatiželjna kao i moj pas, rekla je kasnije Sarah Bole
 Screenshot/FACEBOOK/Sarah Bole

Sarah Bole iz Grand Lakea u američkom Coloradu imala je što vidjeti kad se jedne nedjelje vratila kući s posla. Na terasi ju je, naime, dočekala - puma! I dok je ženu ovaj nesvakidašnji prizor ostavio u potpunoj nevjerici, njezin 13-godišnji ljubimac Dash, mješanac shih tzua i minijaturne pudle, iz udobnosti svojega doma znatiželjno je buljio u divlju životinju.

- Želi pojesti moga psa! Dash, bježi, dođi ovamo! - govori Sarah, koja je, iako u šoku, sve uspjela snimiti mobitelom, a video je objavila na svom privatnom Facebook profilu.

U jednom trenutku puma se počela približavati vratima - čak je priljubila i njušku na staklo - a psić je počeo mahati repom. Oglušio se na gazdaričina upozorenja i ostao mirno stajati na mjestu.

- Ovo je stvarno zastrašujuće! Mislim da vidi svoj odraz! Drhtim! - komentirala je Sarah kad je puma šapom udarila o vrata.

Njezina snimka traje oko dvije i pol minute, nakon čega se velika mačka jednostavno okrenula i počela bježati. Tad je Dash počeo lajati, prenosi Yahoo News.

- Puma niti u jednom trenutku nije pokazala ni trunku agresije. Bila je jednako znatiželjna kao i moj pas. Iako sam bila malo potresena, nisam osjećala da sam u opasnosti - ispričala je kasnije Sarah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:10