SAMOĆA

‘Moj gusan je ostao sam, ljubi svoj odraz u autu misleći da mu je to partnerica... Pomozite!‘

Svjesna je kako mu što prije mora pronaći ženku, pa je zato objavila oglas na društvenim mrežama
 Ekaterina Gorokhova/Panthermedia/Profimedia

Jedna žena iz planinarskog sela nedaleko od srpskog grada Pirota objavila je na Facebooku neobičnu, tužnu priču. Vlasnica je gusana imena Bella, koji je ostao bez svoje guske. Znala je da će ga to pogoditi, jer je par bio nerazdvojan, no nije očekivala toliko duboku tugu.

- Već danima provodi vrijeme pokraj auta, ali nisam vidjela što tamo traži. Jučer sam se rastužila otkrivši da on ljubi svoju sliku na vratima, uvjeren da je to njegova partnerica. Čak je nešto i šaputao, a inače trubi kao sirena na parobrodu - objavila je žena.

Shvatila je tada da njemu hitno treba partnerica. Zbog toga je objavila oglas da traži gusku staru jednu do dvije godine. Pronašla je neke uzgajivače, ali oni su predaleko i problem je transport. Spremna je i za zamjenu jer ima kokoši, ali jedini uvjet kojeg ima za budućeg vlasnika je da niti jednu od njih ne ubije.

- Ako ne dovedem gusku, moj delija će uginuti od tuge - napisala je.

Palo je mnogo prijedloga, od kojih je jedan bio da mu dovede patku, misleći da je gusan Bella kao onaj Balaševićev pijetao. Vlasnica je to odbila, jer je uvjerena da njemu treba pripadnica njegove vrste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 20:29