VIDEO

Možda je otrovna, ali voli selfije! Ženi se u snimanju videa pridružila simpatična - napuhača

Riba je neko vrijeme mirno plivala uz nju i zainteresirano promatrala kameru
Jules i napuhača
 Instragram

Australka Jules Casey često roni s kamerom u ruci i objavljuje podvodne fotografije na društvenim mrežama. Njeni profili na Instagramu i Facebooku puni su kako fotografija tako i snimki koje zaista oduševljavaju, piše Otvoreno more.

Međutim, sasvim slučajno je kod Rye Piera u pokrajini Victoria napravila snimak koji je oduševio mnoge njezine pratitelje. Zapravo, mnoge je oduševio čak i više nego njene prethodne snimke, jer je u sebi sadržavao simpatičan element iznenađenja.

A kako i ne bi kada joj se u trenutku snimanja selfija ispod mora, pridružila - napuhača. Simpatično su njih dvije stale u kadar, pogledale kameru i tako je nastala ova fotografija. Odnosno, ona je samo dio videa, na kojem se jasno vidi kako je napuhača uz ženu bila neko vrijeme, vrlo zainteresirano gledajući u kameru i plivajući uz nju.

Iako je ova riba otrovna za jelo, na slici izgleda simpatično, a Casey kaže da se niti u jednom trenutku nije osjećala u opasnosti. Kako i bi kad je napuhačino meso otrovno, ali ona ne može ni na koji način ozlijediti čovjeka koji je ne jede. Dakle, ako zapliva pokraj vas u moru, najbolje je (i najzdravije za sve sudionike ove priče) izvaditi mobitel i snimiti selfie. Ako su druge kao ova napuhača, rado će pozirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:45