‘DAJ IH U SKLONIŠTE‘

Muškarac pitao curu da useli k njemu, ali je htio da ostavi svoje mačke. Evo što mu je rekla...

Priču je objavio online, očekujući podršku, ali svi su stali na stranu njegove djevojke

Ilustracija

 Arterra Picture Library/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad je jedan muškarac na Redditovom forumu napisao svoje iskustvo vezano za nesuđeni zajednički život s djevojkom, očekivao je podršku i razumijevanje. No, to se nije dogodilo. Ljudi su osudili njegov uskogrudan način razmišljanja i stali na stranu djevojke. Jasno je i zašto - on ju je pozvao da useli k njemu, ali se pritom morala riješiti svojih mačaka. Djevojka je na to, čini se, imala samo jedan odgovor. Rekla mu je da je ‘šu*** jer ju je takvo što uopće pitao‘ te da ona i mačke dolaze ‘u paketu‘.

Muškarac, naime, sa svojim bratom planira kupiti kuću, pa je svoju djevojku pitao da useli s njima. Ispočetka se brat protivio ideji da se ona useli, ali je pristao pod uvjetom da se ona riješi mačaka.

- I brat i ja mrzimo mačke. Neuredne su, destruktivne i naporne - napisao je 24-godišnji muškarac.

Nakon što je svojoj djevojci objasnio situaciju, ona je burno reagirala.

- Rekla mi je da bi radije bila beskućnica nego dala nekome svoje mačke. Pokušao sam joj objasniti da je nerazumna i da je najbolje da ih ostavi u nekom skloništu - pojasnio je.

Videći da ta ideja nije pala na plodno tlo, ponudio joj je da ipak useli s mačkama, ali da one budu samo u njenoj sobi. Ona se složila s tim, ali joj je on rekao da u tom slučaju ona mora uvjeriti njegovog brata da je to dobra ideja. Pričali su i on je ostao pri svojem, jer zaista ne voli mačke, piše Mirror.

- Ona nakon samo jednog razgovora želi odustati, ali ja joj govorim da mora biti uporna, jer će on možda promijeniti svoje mišljenje - napisao je.

No, korisnici foruma nisu stali na njegovu stranu, što je očekivao. Mnogi nisu mogli vjerovati da ju je uopće pitao takvo nešto.

- Mačke nisu vreće krumpira koje možeš izbaciti van. One su živa bića i oni koji žive s njima su i odgovorni za njih - jedan je od komentara.

Drugi je kosnik napisao kako je odavno trebao shvatiti da se njegova djevojka neće odreći mačaka, a i savjetovao ga je da ne kupuje kuću sa svojim bratom.

- Nemaš empatije i ne shvaćaš povezanost svoje djevojke i mačaka. Da mene to partner zamoli, meni bi to bio razlog za prekid, jer bi to značilo da me uopće ne poznaje kao osobu i da ni najmanje ne mari za moje osjećaje - jedan je od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:00