U ZADNJI ČAS

Muškarac u prljavom kanalu vidio mačića kako se utapa. Znao je što mora napraviti...

Najprije je u rijeku gurnuo štap, no maca je bila mokra i nije se mogla popeti, pa je pronašao mrežu
 Viralpress/Viral Press/Profimedia

Bio je to prizor koji grije srce, rekli su oni koji su mu svjedočili. Mjesto radnje je Tajland, a glavna junakinja je mačka. Jedan muškarac je prolazio ulicom uz prljavi kanal kad je primijetio malenu mačju glavicu kako pokušava ostati na površini. Bilo mu je jasno kako je životinja na rubu snaga i da je samo pitanje trenutka kada će nastradati.

image
Viralpress/Viral Press/Profimedia

Osvrnuo se oko sebe i na brzinu pronašao dugačak štap. No, mačka je bila mokra i nije se mogla popeti na komad drveta, unatoč očajničkom trudu. Zato se njen spasitelj osvrnuo oko sebe i pronašao mrežu, koju je uz pomoć drugih prolaznika bacio u vodu, u nju ulovio mačku i izvukao je van.

image
Viralpress/Viral Press/Profimedia

Odmah su je pregledali i utvrdili kako nema nikakvih ozljeda, samo je jako umorna. Zaključili su kako se mače vjerojatno odvojilo od svoje obitelji i potom samo upalo u kanal.

Lokalno stanovništvo je mačku odnijelo u kuću koja je blizu kanala, gdje su je očistili. Uz to su joj dali da se napije mlijeka i hranu kako bi ojačala. Obitelj koja ju je nahranila odlučila ju je i zadržati.

image
Viralpress/Viral Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:16