NEŽELJENI SVJEDOK

Muškarac zaprosio buduću suprugu, no u priču se umiješala jedna - žirafa!

Iako je buduća mladenka nakon toga nosila Schanzov ovratnik, oduševljena je
 TikTOk

Sve je bilo pomno isplanirano: kupio je prsten, otišli su na safari, onda je on kleknuo i zaprosio je. Ona je pristala. Do tog trenutka bila je to zaista prosidba iz snova, ali sve je odlučila dodatno začiniti jedna žirafa.

Snimku prosidbe je na TikToku objavila Montserrat Cox, na kojoj se jasno vidi trenutak kad je njen dečko kleknuo pred nju. Također se vidi i trenutak kada je jedna znatiželjna žirafa odlučila da sve treba biti malo zabavnije, pa je prislonila glavu na buduću mladenku i djeluje kao da je želi poljubiti. To što se djevojka miče od nje životinju nije ni najmanje zbunilo, nego ju je navelo da se malo potrudi kako bi dobila ono što želi. Što god to, zapravo, u ovom slučaju bilo.

To je, kaže Montserrat, prosidbu učinilo najboljom ikad, premda je nekoliko dana nakon nosila Schanzov ovratnik.

Kad su joj neki od komentatora napisali kako je ovo možda loš znak za njihov budući brak, djevojka je napisala kako su ona i dečko u sretnoj vezi već sedam godina, a da je žirafa ipak samo životinja, ne koban znak.

@montserratcox Had to wear a neck brace for the next few days, but still the best proposal ever ? #engagement #fail #proposal #proposalfail #safari #giraffe ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:07