NESRETNO STVORENJE

Na psa se srušio zid, spasitelji očajni: Nisu ga mogli podići, jedino što su mogli je - kopati

Nadali su se da bi se životinja mogla sama izvući iz nevolje koja joj se dogodila
 TikTok screenshot

Snimka je to koja zaista izaziva nemir - vidjeti malenog psa koji se našao zaglavljen ispod betonskog zida. Ispod snimke piše da se to dogodilo u potresu koji je pogodio Tursku i Siriju, kada se na maleno stvorenje srušio zid, no ovih je dana sve puno snimki iz potresom pogođenih područja, bez da je navedeno točno mjesto snimanja. Pronašli smo čak i video spašavanja štenaca u čijem opisu piše da je nastao u Turskoj, no snimka je stara nekoliko godina i dolazi iz Indije.

Nije poznato, dakle, gdje je snimka nastala i radi li se zaista o potresu pogođenom području, no sigurno je kako je pas u nevolji. Dobri ljudi odmah su životinji priskočili u pomoć. Pošto sami nikako nisu mogli pomaknuti zid koji je pao na nju, zaključili su da je najbolje iskopati rupu ispod i tako psu dati mogućnost da se sam izvuče van. Naravno, sve to pod pretpostavkom da siroto biće nije pretrpjelo ozbiljne ozljede.

Muškarac je iskopao dio zemlje, a pas je dao sve od sebe da iskoristi prednost koju je dobio i da se sam izvuče. Na svu sreću, nije imao baš nikakvih ozljeda, nego se izmigoljio van i odšetao svojim poslom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:55