KORAK DALJE

Na Sajmu koji voli pse i ovoga puta prisutna udruga za pomoć životinjama. Bravo, MADE BY:!

Prodavat će sitnice, prikupljati donacije, ali i svim zainteresiranima dati informacija o svojim štićenicima koji traže dom
 Sajam MADE BY:

Zagrebački sajam MADE BY: od samih je početaka bio pet friendly. Premda se održava u zatvorenom prostoru, njegovao je dobar odnos vlasnicima koji žele dovesti svoje ljubimce na sajam. Neće se dogoditi ništa strašno ako poneka dlaka psa u prolazu završi na nekoj haljini ili pak torbi, zaključila je osnivačica Ivana Pavlović. Pošto je i sama vlasnica udomljenih pasa, zna koliko je vlasnicima važno da ljubimce mogu povesti sa sobom.

Prošlo izdanje sajma, koje se održalo u prosincu, bilo je drugačije od prethodnih po tome što je prvi put štand dobila jedna udruga koja pomaže napuštenim životinjama. Tome su ostalo vjerni i na ovom, šestom po redu sajmu koji će se održati 12. i 13. ožujka u Novinarskom domu Zagreb, pa je i ovoga puta tamo ekipa koja pomaže životinjama.

image
Sajam MADE BY:

- Ideja je da na svakom sajmu sudjeluje po jedna udruga. Prošli put su to bile Hrabre njuške, ovoga puta udruga S-pas, a idući put ćemo dovesti nekog drugog - objašnjava Ivana Pavlović.

Sajam je mjesto koje okuplja kreativce iz zemlje i regije, koji nude svoje proizvode. Među njima je ovoga puta i zagrebački brend One by Marlu, koji u svom asortimanu ima i stvari za kućne ljubimce. U ponudi su im kabanice za pse, kreveti, prostirke i igračke.

Radno vrijeme sajma oba dana je od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 03:47