JEZIVO OTKRIĆE

Na zidovima su se pojavile mrlje čudnog mirisa, a kad su digli podne daske, šokirali su se

Pomoć je bila previše skupa, pa su na kraju sve doveli u red uz pomoć prijatelja

Ovakve su prizore zatekli ispod podnih dasaka

 Kate Dempsey/Swns/Swns/Profimedia

Kad vidimo mrlje na zidovima, to je obično dobar razlog da se uznemirimo. Mrlje se nikada ne pojavljuju bez dobrog razloga, premda je za njih gotovo uvijek odgovorna vlaga. No, nekada to nije slučaj. Na zidovima kuće može biti i med. Zvuči kao nevjerojatno, ali se Kate i Andrewu Dempseyu dogodilo upravo to.

image

Uklanjanje je trajalo mjesec dana

Kate Dempsey/Swns/Swns/Profimedia

Niz zidove u njihovoj obiteljskoj kući u britanskom Folkestoneu počeo je curiti med. Vlasnici su, razumljivo, bili prilično zbunjeni, pa su počeli istraživati odakle on dolazi. Nisu dugo trebali tražiti - otkrili su da im je kuća postala košnica. Malene zujalice su se, naime, uselile ispod podnih dasaka u sobi njihove kćeri, koja je bila iznad majčine i očeve sobe. Odatle se med cijedio niz zidove...

Zajednički su izvukli ogromno saće, a idućih dana život im je izgledao zaista čudno. Jedno su se jutro probudili i soba je bila puna pčela. Shvatili su da toga ima više nego im se činilo, pa su odlučili pozvati stručnjake. Ispostavilo se da oni za uklanjanje traže 11 tisuća eura, što je bilo previše, pa se obitelj sama ulovila u koštac s podstanarima. Uz pomoć prijatelja su na tome radili mjesec dana.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2023 08:14