ISPRED KAMERE

Najdosadnije biće na svijetu: Ovo je Emmanuel, a postao je slavan jer je pravi gnjavator

Njegova vlasnica Taylor Blake često je pred kamerama jer ima farmu u Južnoj Floridi

Emmanuel i Taylor

 TikTok

Neke životinje bježe od kamere i ne vole se snimati, no ima i onih koji jure za kamerom i žele biti na snimkama. Ne zna se što im je u glavi kada to rade, ali jedan se emu na taj način ‘dočepao‘ svjetske slave. Tolike da je i Washington Post pokušao napraviti intervju s njim. No, u maniri prave dive, emu je na početku tog intervjua samo pogledao u kameru i otišao svojim putem. Vjerojatno je odlučio da samo on bira kada će biti pred kamerom, a ne kada drugi to odluče.

Punim imenom Emmanuel Todd Lopez, emu je postao zvijezda jer je do zla boga dosadan. Njegova vlasnica Taylor Blake često je pred kamerama jer ima farmu u Južnoj Floridi, odakle se redovito javlja svojim pratiteljima kako bi im otkrila neku zanimljivost suživota s domaćim životinjama.

No, njeni planovi o tome da objasni nešto o, primjerice, labudovima na jezeru ili nekoj drugoj životinji često budu prekinuti Emmanuelovim ulaskom u kadar, kljucanjem kamere ili čak rušenjem iste. Čim ga vidi, vlasnica viče na njega da se makne, a on je posluša, premda je jasno koliko mu se kamera sviđa. Ne samo ona - voli on i svoju Taylor, koju slijedi po farmi kao pravi mali manijak.

Sve to donijelo mu je slavu, a snimke u kojima ga vidimo redovito imaju milijune pregleda.

@knucklebumpfarms Not a day goes by that Emanuel doesn’t try my life #emu #emusoftiktok #farmlife ♬ original sound - Knuckle Bump Farms
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:01