URNEBESNO

Najnespretniji lopov na svijetu zapeo na krovu kuće u koju je provaljivao. Svi mu se smiju...

Iskopao je sebi prolaz, no kad se pokušao provući, nije išlo. Nije imao izbora nego da čeka pomoć
 Liddle Rascals Wildlife Control

Što se dogodi ako ste nespretni rakun, a upravo pokušavate nekome provaliti na tavan? Točan odgovor je: iskopate rupu kroz koju je pokušavate provući, no zapnete i onda s nogama zraku bespomoćno promatrate unutrašnjost tavana i razmišljate o promjeni karijere. To se dogodilo rakunu koji je htio opljačkati tavan jedne kuće u Ontariju. Vlasnici su primijetili noge u zraku i nazvali Scotta Liddlea, koji inače rješava probleme sa životinjama.

- Popet ću se gore i pokušati ga osloboditi. Vjerujem da čuje da dolazim- kaže Scott na početku snimke koja je postala hit.

Potom ga vidimo na krovu. Objašnjava kako je rakun iskopao rupu, kroz koju se pokušao uvući u kuću, ali mu to nije pošlo za rukom. Rupa je bila premala, pa je zapeo. Izvlačenje nije bio lak posao, no Scott je to na kraju izveo. Rakun mu uopće nije bio zahvalan, sudeći po zvukovima koje je proizvodio.

image
Liddle Rascals Wildlife Control

Scott ga je spustio na zemlju pokraj kuće i pustio da ode svojim putem.

- Čini se da je dobro. Izgubio je malo krvi zbog ogrebotina na nogama i sporije hoda.U svakom slučaju, nadam se da to neće ponovno napraviti - dodao je.

Snimka je objavljena u travnju, no ovih dana su je otkrili brojni svjetski mediji i odmah je postala hit. Ljudi diljem svijeta zabavljaju se na račun nespretnog rakuna, a prizor njegovih nožica u zraku mnoge je komentatore nasmijao do suza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:06