LJETO NAM SE VRATILO

Najpoznatija domaća plaža za pse od sutra počinje s radom

Prvi je put otvorena 2015. godine i od tada je popularna među vlasnicima kućnih ljubimaca
 Damir Skomrlj/Cropix

Najpoznatija pseća plaža u Hrvatskoj, a i šire, sutra ponovno počinje s radom. Riječ je o Monty dog beach, plaži u Crikvenici, koja će od sutra početi primati pse i njihove vlasnike.

- Sutra otvaramo i veselimo se što ćemo vas sve vidjeti, a posebno naše čupave goste - objavili su na društvenim mrežama.

Na plaži radi Monty bar, koji je svoja vrata prvi put otvorio 2105. godine. Osim što je plaža uređena za pse i njihove vlasnike, u kafiću nude baš sve kako bi naši čupavi članovi obitelji bili sretni.

Tako, recimo, pas nakon užitka u moru može popiti hladno pivo. Istina, to pivo u sebi nema nimalo alkohola, jer im to nije zdravo, nego je kalorično kao obrok, ali je svejedno fino i nije zemljom hodao pas koji bi ga odbio. Za one nešto tradicionalnije, tu je pseći čaj, a tu su i neizostavni (pseći) sladoledi i čips. Naravno, ni vlasnici ne ostaju žedni, no ovaj je kafić tu prvenstveno za pse, koji nudi sve one sitnice koje psi smiju jesti.

Osim toga, plaža je u potpunosti prilagođena psećim potrebama, tako da tamo vlasnici odmah nakon kupanja mogu i oprati svoje ljubimce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:59