PRESLATKO

Najveća dobrica Hollywooda odgovarao na pitanja o životinjama: ‘Tko je kralj štenaca? Ja sam!‘

Za svaki točan odgovor na pitanje dobio je jednog psića u krilo, a isto se dogodilo i kad bi njegov protivnik krivo odgovorio
 Jlppa/Bestimage/Profimedia

Slavni glumac Keanu Reeves bio je gost u emisiji ‘The Tonight Show‘ Jimmyja Fallona. Nakon što su razgovarali o njegovom novom filmu, glumac je sudjelovao u malom kvizu o životinjama. Već na samom početku je rekao kako je iznimno loš u tom području, no pokazalo se kako uopće nije bilo tako.

Za svaki točan odgovor na pitanje dobio je jednog psića u krilo, a isto se dogodilo i kad bi Jimmy krivo odgovorio. S obzirom na to da mu je prilično dobro išlo, u krilu mu se uskoro našlo nekoliko preslatkih štenaca.

- Tko je kralj štenaca? Ja sam kralj štenaca - pohvalio se Reeves kroz smijeh pri kraju kviza, doslovno prekriven neodoljivim psićima.

Ne treba ni reći da zavidimo psu koji mu je dao pusu, a to mišljenje dijele i mnogi komentatori. Mnogi su napisali kako ga nikad nisu vidjeli ovako sretnog, posebno u nekom intervjuu.

Slavnom glumcu mnogi govore da je "najveća dobrica Hollywooda" jer dio svoje zarade donira onima kojima je to najpotrebnije, a sudeći po tome kako komunicira s ljudima koje vidi na ulici, slava mu nije udarila u glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:55