KOJA TUGA

Naš podvodni istraživač objavio sliku svojeg mačka: ‘Nikad prije nije spavao na jastuku...‘

Čupavac koji je dobio ime Bubi nedavno se sam doselio u ovu obitelj, koju čine i dva psa

Mačak Bubi
 

 Velimir Vrzić

Naš poznati podvodni istraživač Velimir Vrzić nedavno je udomio mačka. Zapravo, nije imao puno izbora po tom pitanju: mačak je jednostavno odabrao Vrzića i njegovu obitelj i milostivo im dozvolio da ga udome, baš onako kako mačke to inače znaju. Mačka ni najmanje nisu uznemirila dva psa koja obitelj ima, pa su ga Vrzićevi prihvatili.

No, nakon što su riješili pitanje tko gdje živi, mačkovo ponašanje je njegovim ljudima slomilo srce. Njihov Bubi, kako su ga nazvali, mnogo toga nikada nije doživio, pa se nije ni znao ponašati. Nije znao što i kako napraviti u određenim situacijama, što je njegovim vlasnicima stvorilo knedlu u grlu.

- On nikada nije ležao na mekom jastuku. Kako su mu šapice propale kada sam ga stavio na mekano pobjegao je ispod stola jer nikada nije ležao na plišanom jastuku. Dan po dan navikava se na toplinu doma i približava mekanom jastuku blizu radijatora. Trenutno mu služi "da se nagne na njega".

Hrana koju jede je najskuplja koju sam našao. Stariji je pa mu teško grist krokete tako da je dobio najkvalitetniju mekanu u novoj posebnoj zdjelici - opisao je Vrzić njihovu svakodnevicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:42