MALA RADOST

Naša poznata pjevačica ima novog psa: Pogledajte koja preslatka njuškica živi u njenom domu

Maleni Toto na svijet je došao u veljači ove godine, a prije njega Nina Badrić je godinama brinula o maltezeru Bundyju

Nina Badrić i Silva Rakočević, vlasnica ambulante Goldi

 Privatni album

Nina Badić dovela je svog štenca Tota na pregled kod veterinara. Maleni je star osam mjeseci i riječ je o havanezeru, koji se nije bunio što je došao u zagrebačku ambulantu Goldi. Osim što je sve redom šarmirao, pokazao je da ga baš ništa ne plaši i pregled je ‘odradio‘ ne trepnuvši.

Poznata pjevačica je ljubiteljica pasa koja je godinama dijelila svakodnevicu s malenim maltezerom imena Bundy. Nakon što je ostala bez njega, shvatila je da je život sa psom daleko ljepši, pa je u svoj dom (i svoje srce) odlučila pustiti još jednog čupavca. Svi koji su ostali bez voljenog ljubimca znaju da to nije lako, ali mnogi kažu kako nova njuškica olakša tugu zbog one koje više nema.

Maleni Toto je havanezer, a riječ je o pasmini koja je veoma društvena i jako privržena svojim vlasnicima. Oni vole ljude i najsretniji su u društvu, a ako su dugo sami, bit će jako nesretni. Riječ je o razigranim čupavcima, koji jako vole učiti nove svari, a dnevno im je potrebno oko pola sata fizičkih aktivnosti. Stručnjaci kažu kako su oni idealni za vlasnike koji nemaju prethodnog iskustva sa psima, jer su veoma stabilni i dobro se slažu s brojnim drugim životinjama. Ipak, on su maleni čuvari, kojem nije nimalo strano lavežom upozoriti na potencijalnu prijetnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 19:53