OTKUD IDEJA?

Nećete vjerovati s kojim kuhinjskim alatom možete psu lako ukloniti smrznuti snijeg s krzna

Bezbolno je, lako i brzo, a psi se neće buniti. Uz sve to je zaista učinkovito
 -/Panthermedia/Profimedia

Neki psi jako vole snijeg i ne smeta im kad dođu doma s kilogramima snijega zalijepljenog za dlake. Mnogi vlasnici dugodlakavaca muku muče s uklanjanjem snijega s krzna. Mnogi pokušavaju sve i svašta, bezuspješno, pa na kraju nastoje s ljubimcima što manje biti na snijegu, što je šteta. Postoji, naime, veoma jednostavno rješenje, premda nismo posve sigurni kako je to nekome zapravo palo na pamet. Vjerojatno je bila riječ o sistemu pogreške i ispravka, u sklopu kojeg je netko s nizom kuhinjskih potrepština pokušao ukloniti snježne grude sa svog psa.

Na kraju je očigledno uspjelo, jer se jedna Amerikanka na svojem Instagramu pohvalila kako je našla najjednostavnije sredstvo za rješavanje problema sa snijegom. Sa psa ga je uklonila pjenjačom - da, onim što imate u kuhinji kako biste zamutili neki kolač bez miksera. Zvuči blesavo, no zaista je učinkovito.

S druge strane, veterinari savjetuju da se pse odjene, no to je samo dio rješenja. Najprije zato što postoje psi koji ne podnose odjeću i neće hodati ako im se navuče. Osim toga, čak i ako ga obučete u kakav kaput, nakupine se mogu pojaviti na dlaci šapa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:42