ODUZIMAJU DAH

Neobična stvorenja iz morskih dubina: Ribar podijelio snimke svih posebnih bića koja je ulovio

Snimka je mnoge oduševila, ali je veliko iznenađenje mnogima priredila životinja koja izgleda kao da živi na kopnu
 Screenshot TikTok

U morima i oceanima našeg planeta žive neobična stvorenja, odnosno, mi ih vidimo neobičnima. Nisu često u medijima, neka od njih su uz to rijetka ili žive samo na nekom području, pa mnogi ni ne znaju da postoje. Jedan ribar je na TikToku objavio sve neobične životinje koje je pronašao u oceanu. Premda za sve njih nije rekao da ih je pustio, nadamo se da je to napravio.

Jedini za kojeg nije rekao da ga je pustio, nego ga je prodao lokalnom akvariju, je jedan neobičan, prekrasan rak. Neke ribice vraća, no za malenu hobotnicu, koja se tako dražesno (našem oku, ona je sasvim sigurno bila prilično prestrašena) kretala njegovim dlanom, nije rekao ništa o njenoj daljnjoj sudbini. Samo je napomenuo kako su ta stvorenja neobično slatka u toj dobi, no da mu, kad porastu, prave velike probleme jer jedu mnoge životinje koje on želi uloviti.

Snimka je mnoge oduševila, ali i iznenadila. Stvorenje koje izgleda kao veliki pauk mnoge je šokiralo, jer nisu očekivali da takvo biće živi ispod mora. Sam ribar je rekao kako ono zaista više izgleda kao kopnena životinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:03