VEĆ DVA MJESECA

Neobični voajer u zagorskom selu: Zabrinuta žena objavila da je svaku večer čudno stvorenje promatra sa stabla

Kaže kako prizor nije lijep, već jeziv, pa je zamolila ljude da joj pomognu u identifikaciji životinje
 Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Neobična objava osvanula je u Facebook grupi Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija. Anonimna žena iz mjesta Poznanovec (općina Bedekovčina u Krapinsko - zagorskoj županiji) napisala je kako se svaku večer nekakva poveća crna životinja penje na stablo koje im raste iza kuće i gleda nju i njene ukućane kroz prozor. To se događa samo kad padne mrak, i to nakon 23 sata, nikad prije tog vremena.

- Prizor nije nimalo lijep, već jeziv. Iz kuće sam posvijetlila lampicom i vide se samo oči koje svijetle i u sekundi skoči i nestane u tami. Kasnije se opet vrati na isto mjesto. To se događa već dva mjeseca. Danas sam izašla iza kuće kriomice, da to stvorenje snimim. Ne znam što bih napravila? Niti je mačka niti pas niti išta slično. Ako zovem policiju, smijat će mi se, a blizu se ne usudim ići - napisala je uznemirena žena.

Neki su nagađali da se možda radi o puhu, drugima se sjenka na stablu činila više kao kuna... Većina komentatora je imala neke urnebesno smiješne ideje o čemu bi se moglo raditi, no oni ozbiljniji ženi su savjetovali da, ako se zaista boji stvorenja, navečer ispred kuće ostavi upaljeno svjetlo, jer se onda životinja neće približiti njenom domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 17:21