PREDIVNO

Neobično prijateljstvo između krave i dvije mačke: Zajedno jedu, igraju se i spavaju

Kao i u svakom trokutu, netko nekog ipak voli malo više. Tako kravica preferira jednu od maca
Najbolje prijateljice
 Sandy Powell// Swns/Profimedia

Neka prijateljstva nastanu i razvijaju se među ljudima koji nemaju nimalo sličnosti. Gledate neke najbolje prijatelje i uopće vam nije jasno što ih točno povezuje, kad uopće nemaju sličnosti. I u životinjskom svijetu stvaraju se neobična prijateljstva - neobična, doduše, na prvi pogled, jer je, kad čovjek razmisli, lako moguće da ta bića imaju mnogo toga zajedničkoga. Ako mi to ne vidimo, ne znači da ne postoje sličnosti.

Jedno takvo neobično prijateljstvo nastalo je između deset mjeseci stare krave Hershey i mačaka Rhys i Rae, koji žive na jednoj farmi u američkoj Indiani. Za njih nema razlike u veličini ni vrsti, jednostavno su najbolji prijatelji i ne odvajaju se jedni od drugih. Igraju se skupa, jedu, spavaju i čiste jedni druge. Naravno, Hershey je puno lakše očistiti njene mačje prijateljice, s obzirom na to da je dovoljno jednom ih polizati, no mačke si daju truda kad je riječ o tome da očiste svoju prijateljicu. Zapravo, vjerojatno ni ne primjećuju da je ona veća i nešto drugačija od njih.

Kao i u svim prijateljstvima koja uključuju tri bića, netko je uvijek bliskiji. Tako Hershey ipak malo više voli Rhys. Nije joj teško krenuti drugim putem kako bi nakratko svratila do svoje prijateljice imalo se podružila s njom. Tako da Rhys na kraju ipak izvuče poneko maženje i kupanje više od Rae.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:03