MOGUĆE JE

Neobično prijateljstvo: Ovan i patak su nerazdvojni, pogledajte preslatke prizore!

Jedan se nikad nije uklopio u svoje stado, drugoga su vlasnici samo tako ostavili
 Corin Messer/Bnps/Profimedia

Larry je janje, a Del je patka. Prilične su to razlike, barem na prvi pogled, da bi mogli postati prijatelji. Različito izgledaju, različite su im prehrambene navike, drugačije vide svijet oko sebe... No, sve su to nevažni detalji, jer je ovaj dvojac pronašao neke zajedničke interese u životu i postali su najbolji prijatelji.

Ljubav se dogodila odmah. Larry je rođen u svibnju prošle godine na mjestu imena Farmers Palmers Farm Park nedaleko britanskog Dorseta, ali se nikada nije posve uklopio u svoje stado. Nešto je kod njega drugačije tako da, iako se družio s njima, nije im posve pripadao.

Del, s druge strane, je otprilike u to doba došao na farmu gdje je Larry rođen. Obitelj kod koje je do tada živio ga je ostavila, pa su ga na ovoj farmi prihvatili. Iz razloga koji nikome nije posve jasan, jedan žalosni, ostavljeni patak, koji nije razumio zašto su ga samo tako ostavili, i janjac koji se nije uklopio s pripadnicima svoje vrste su našli put jedno do drugoga.

Danas su nerazdvojni. Larry toliko voli Dela da mu dopušta da sjedi na njemu i rado ga nosi farmom na kojoj životinje žive slobodno, a brojni turisti je posjećuju kako bi ih vidjeli.

image
Corin Messer/Bnps/Profimedia
image
Corin Messer/Bnps/Profimedia
image
Corin Messer/Bnps/Profimedia
image
Corin Messer/Bnps/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 21:41