POMOGAO U POTRAZI

Nestvarna scena: Krokodil nosio netaknuto tijelo utopljenog dječaka i doveo ga do spasioca

Tijelo je pronađeno oko kilometar i pol od mjesta gdje se nesretni dječak utopio u rijeci

Krokodil u rijeci u Indoneziji nosio tijelo dječaka

 Screenshot YouTube

Četverogodišnji dječak Muhammad Ziyad Wijaya nestao je prije dva dana u blizini ušća rijeke Jawa u pokrajini Istočni Kalimantan u Indoneziji.

Sada je objavljena snimka iz rijeke Mahakam (oprez, sadrži uznemirujuć sadržaj) koja prikazuje divovskog krokodila kako pliva kroz vodu i nosi netaknuto tijelo dječaka na leđima prema spasiocima. Tijelo je pronađeno oko kilometar i pol od mjesta gdje se nesretni dječak utopio u rijeci.

Zbunjeni ribari primijetili su krokodila dok je plivao prema njihovu brodu. Vodeni gmaz, koji je inače jedan od najnemilosrdnijih grabežljivaca u prirodi, ispustio je tijelo pored čamca, a na objavljenom videu mogu se vidjeti dvojica muškaraca kako izvlače dječakovo tijelo iz rijeke. Lokalni mediji izvijestili su da na tijelu nije bilo tragova ugriza.

Zaposlenici Agencije za potragu i spašavanje u Istočnom Kalimantanu dobili su informaciju da krokodil nosi tijelo dječaka kojeg su tražili. "Mislim da nam je krokodil zapravo pomagao u potrazi za žrtvom. Tijelo je bilo netaknuto", rekao je vođa tima Melkanius Kotta, prenosi Daily Mail.

Nakon što je dopremio tijelo do čamca, krokodil je nestao ispod površine vode. Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo utapanje dječaka te jesu li krokodili u ušću rijeke imali veze s njegovom smrću. Navodno dječačić nije bio žrtva krokodila, već je slučajno upao u rijeku dok se igrao na obali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:28