KAKAV ČOVJEK!

Nevjerojatna hrabrost: Goloruki vlasnik se sukobio s medvjedom kako bi obranio svoje pse!

Iako ga je medvjed ogrebao, rane nisu bile ozbiljne, a prestrašena životinja je odmah pobjegla
 Facebook

Svaki pravi skrbnik neke životinje za nju će učiniti baš sve. Kako bi je obranio, sukobit će se i s divom, ako treba. Naravno, kad su naši voljeni čupavci u opasnosti, naš osjećaj za samoočuvanjem nestaje i jedino što imamo na umu je obraniti voljeno malo biće. Uglavnom ih branimo od drugih pasa, mačaka ili ptica, no jedan čovjek je svoje pse obranio - od medvjeda! I to goloruk!

Medvjed je, naime, slučajno banuo na njegov trijem. Ulaz je otvoren, a muškarac unutra sa svojim malenim psima. Nitko nije očekivao iznenađenje: ni medo, koji je samo tražio hranu, a sasvim sigurno ni čovjek ni psi.

Kad je medvjed ušao unutra, čovjek je skočio na njega. Medvjed ga je u panici izgrebao, braneći se od napada, a potom pobjegao vani. Potom je muškarac na ulazni dio dogurao klubu, u strahu da se medvjed ne bi vratio, te nekome u kući viknuo da ga je napao medvjed.

Kasnije je na Facebooku napisao kako su njegove ozljede, na svu sreću, samo površinske. Psima nije bilo ništa, jer ih je vlasnik uspješno zaštititio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:30