TO NISU OČEKIVALI

Nevjerojatna snimka: Muškarce u lovu na dugonosu psinu napao morski pas - iz zraka!

U panici su se razbježali, dok se uspaničena životinja nastojala maknuti dalje od njih
 Instagram screenshot

Grupa mladića koja je nedaleko od Mainea lovila je dugonosu psinu, vrstu morskog psa koja je raširena u svim oceanima svijeta. Nesretna životinja se ulovila na udicu koju su bacili, no instant karma je izvela svoj mali trik, pa je na njih pala - druga psina.

S obzirom na to da broj morskih pasa, krucijalno važnih za cijeli planet, u morima opada, ideja ovih mladića da se malo zabave u lovu djeluje posebno bešćutno. Plan im se na kraju krajeva i obio o glavu: premda se jedna životinja ulovila na njihovu udicu, druga dugonosa psina je iskočila iz vode i sletjela upravo na mladića koji je lovio pripadnika njegove vrste. Nikada nećemo saznati je li to bio pokušaj da spasi nekog svog ili je riječ o slučajnosti, no, mladić je u panici pustio ribički štap i pobjegao.

Isto su učinili i njegovi prijatelji, tako da je na kraju na palubi ostala samo psina. Istina, veoma uznemirena, dok se pokušavala vratiti u more. O njenoj daljnjoj sudbini ne znamo baš ništa, no mnogi se nadaju kako su je mladići vratili nazad u ocean.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:39