ŠOKANTNO

Nevjerojatna snimka: Pogledajte kako izgleda zmija koja je htjela pojesti samu sebe!

Obično se ovakve stvari događaju zbog gladi ili previsokih temperatura, no vlasnik vjeruje da je ovo bilo - slučajno

Ilustracija

 Viralpress/Viral Press/Profimedia

Ima jedna jeziva priča Stephena Kinga o čovjeku koji završi na pustom otoku posve sam, a jedino što more izbaci s njim je nož i solidno velika količina droge. Muškarac, po struci kirurg, s vremenom toliko poludi da počne jesti samog sebe. Je li se to dogodilo i jednoj zmiji, koja je pronađena sa svojim repom u želudcu, ne zna se, no prizor je svakako neobičan.

Autor snimke i vlasnik zmije, Rob Clark, situaciju je spasio s malo dezinficijensa za ruke, čiji je odvratan miris naveo zmiju da pusti vlastiti rep. On smatra kako je riječ o slučajnom gutanju - ova vrsta zmije jede druge, pa joj se očito dogodilo da je pomislila da se tu radi o nekoj drugoj zmiji, a ne njenom vlastitom repu!

- Neki misle da se ovakve stvari događaju zbog stresa, gladi ili visokih temperatura, ali mislim da ništa od toga ovdje nije slučaj. Ova zmija živi u zatočeništvu, gdje joj se osigurava primjerena temperatura i redovni obroci. Na svu sreću, od ovog se incidenta veoma brzo oporavila i sad je s njom sve u redu. Moram priznati da mi je ovo prvi ovakav slučaj, a već godinama imam ovu vrstu zmija - napisao je Rob ispod snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:49