NEOBIČAN PAR

Nevjerojatno prijateljstvo mačka i merkata oduševljava njihovih 50 tisuća pratitelja

Bilo da se igraju, čiste jedan drugoga ili si iskazuju nježnosti, ljudi su njima oduševljeni
 Instagram

U moru neobičnih prijateljstava, kad je riječ o životinjama, pronašli smo par kojeg čine merkat i mačak. Njih dvojica se zaista vole, no to ne djeluje kao ljubav na prvi pogled, nego trud vlasnika. Kako god bilo, rezultat je sjajan. Njihov profil na Instagramu pun je snimki na kojima možemo vidjeti kako se nerazdvojni par igra, čisti i jedno drugome iskazuje nježnosti.

Svaka objava koja uključuje mačka pod imenom Nice i merkata Surena izazove pravu lavinu oduševljenja više od 50 tisuća pratitelja, koliko ih profil ima. To nimalo ne čudi jer je sam Suren zaista sjajan, a u kombinaciji sa svoji mačjim kompanjonom je zaista neodoljiv. Zaigran je, smiješan i zaista je neobično promatrati tu životinju kako živi u nečijoj kući i ponaša se kao kombinacija merkata, mačke i čovjeka.

Naočito je smiješan kad se krene igrati s mačkom, sruši ga na pod i onda sav ponosan gleda naokolo da vidi jesu li svi shvatili kakav je veliki podvig on to napravio. Nakon toga se, umjesto da nastavi igru, samo svali kraj mačka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:04