ZNATIŽELJKA

Nezgodno je izgubiti se u podzemnoj garaži, posebno ako ste - mačka! Jednoj se baš to dogodilo

Maleno crno stvorenje s Vrbika je vrlo brzo primijećeno, pa je pozvana pomoć

Ilustracija

 Margaret Welby/Alamy/Alamy/Profimedia

Dogodilo nam se to vjerojatno svima: vratili smo se u podzemnu garažu i odjednom više nismo znali gdje smo parkirali. Pošto nismo upamtili kat ili oznaku bojom ili koja već oznaka postojala, nije nam bilo druge nego strpljivo hodati naokolo i pokušavati se snaći.

Nešto slično, samo bez automobila, doživjela je jedna mačka u Zagrebu. Ušla je u kvartovsku podzemnu garažu i nije se znala vratiti vani, na površinu. Na svu sreću, vrlo brzo je primijećena i pozvana joj je pomoć. Hvatači iz Dumovca su je brzo ulovili i pustili na slobodu, a crna znatiželjnica je brzo otrčala što dalje od garaže u kojoj je provela neko vrijeme.

- Jeste li se kad izgubili u podzemnoj garaži? Tako iskustvo ima ova mačka koja nije znala izići iz podzemne garaže na Vrbiku. Zato smo je ulovili te iznijeli iz garaže gdje smo je pustili. Nadamo se da je uskoro nećemo sresti u nekoj sličnoj pustolovini iz koje se sama neće znati iskoprcati - napisali su iz gradskog skloništa Dumovec, uz snimku puštanja mačke na slobodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:16