URAGAN

Nije mogao vjerovati što vidi: Pogledajte kako je izgledalo spašavanje mačke s poplavljene ulice

Muškarac je odmah izašao iz kuće i krenuo u spas životinjici, a njegova djevojka je snimila akciju
 Twitter Screenshot

Više od 3,5 milijuna pregleda skupio je video na kojem vidimo kako jedan mladić spašava mačku od poplave. On je Mike Ross, mjesto radnje je Florida, koju je poharao uragan Ian.

Kako je nevrijeme poplavilo ulice, mačka se u panici popela na povišenje. Nije znala što će i kako dalje, jer je razina vode rasla, a ona nije imala gdje drugo skočiti. Činilo se da joj nema spasa, no onda joj se osmjehnula sreća: Mike ju je sasvim slučajno vidio. Bio je kod roditelja, gdje je preselilo, jer je uragan poplavio njegov dom.

U prvi mah nije vjerovao što vidi, ali je brzo reagirao i izašao van kuće. Njegova djevojka, koja je snimku objavila, snimala ga je kako izlazi, penje se i poseže za mačkom. Uznemirena životinja nije se nimalo odupirala, nego je dopustila da je pomazi, a onda i primi u naručje.

Nosio ju je priljubljenu uz prsa do svoje kuće, a na snimci vidimo kako mačka izgleda zaista uznemireno onim što je preživjela. Tko zna kako je uopće završila na vrhu tog klima uređaja, ali sve je dobro završilo. Par je mačka, kako je u kasnijem postu djevojka objavila, odlučio zadržati i dali su mu ime - Ian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:19