NEVJEROJATNA ŽENA

Noćas je objavila još jedan album, a osim po glazbi, poznata je i po obožavanju svojih ljubimaca

Dom dijeli s čak tri krznata prijatelja, kojima je imena odabrala prema omiljenim junacima malih ekrana
 Cbs/Ferrari/Profimedia

Taylor Swift objavila je noćas svoj deveti studijski alum Evermore (i, nevjerojatno, to je njen drugi album izdan ove godine). No, mi se nećemo baviti njenom glazbom (iako je obožavamo), nego nas je Taylorin novi album podsjetio na njenu drugu najdražu stvar na svijetu - nakon glazbi, TayTay najviše voli mačke.

image
Face To Face/Face To Face/Profimedia

Ima tih tri. Najprije je u njen dom došla Meredith Grey. Taylor je dugo htjela mačku pasmine Škotski fold, a kad ju je konačno dobila, nazvala ju je prema svojem omiljenom liku u seriji Grey's Anatomy. Nakon toga, doma je dovela još jednu macu iste pasmine koju je nazvala Olivia Benson. I ta je ime dobila prema junakinji s malih ekrana, ovoga puta iz serije Law & Order. Zanimljivo je da su se glumice koje tumače te likove, dakle Ellen Pompeo i Mariska Hargitay, pojavile u Taylorinom spotu za pjesmu "Bad Blood".

image
Planet Photos/Planet/Profimedia

Punih pet godina Taylor, koja sebe u šali naziva "crazy cat lady", a svoje mačke obožava i objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama, nije proširivala svoju mačju obitelj. A onda se na snimanju spota za pjesmu "Me", s prošlogodišnjeg albuma Lover, zaljubila u mačića kojeg joj pred kamerama poklanja Brendon Urie, s kojim pjeva tu pjesmu. Nazvala ga je Benjamin Button, prema liku iz filma Neobična priča o Benjaminu Buttonu.

image
Planet Photos/Planet/Profimedia

Osim što mačke često putuju s njom, pojavljuju se i u njenim spotovima. Recimo, u spotu za pjesmu "Me" pojavile su se sve tri: dvije na kauču, na samom početku spota gdje Taylor predbacuje Brendonu "kako se usuđuje to joj reći, i to pred njihovim kćerima" ciljajući na mačke.

Na društvenim mrežama redovno svojim fanovima čestita Svjetski dan mačaka (u čestitci joj se obično "pridruže" i ljubimci), a kad su je pozvali da pjeva u ekranizaciji mjuzikla "Mačke", nije nimalo dvojila. Jedan od razloga koji ju je u tu produkciju privukao su upravo krznati ljubimci. Film nije dobro prošao, no svi su se složili kako je njena uloga bila sjajna. Kao i pjesma o mačku Macavity, koju je otpjevala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:58