KOJA IDEJA

Novi spot poznate pjevačice ima posve neočekivanog junaka. "Priča je tužna, plačem"

Brojni komentatori oduševljeni su videom, a neki su napisali kako nikad više neće jesti ove životinje
 Wmg/Planet/Profimedia

Pjevačica Dua Lipa objavila je jučer video za pjesmu "We're good" u kojoj ona uopće nije junakinja spota. Da, pojavljuje se tamo, pjeva, no zapravo je junak jedan jastog.

Na početku spota vidimo tri jastoga kojima su ukrasnim vrpcama povezana kliješta i koji se nalaze u akvariju jednog restorana. Ubrzo saznajemo da su oni tamo ne kao ukras, nego da bi ih gosti pojeli. Kako spot odmiče, ostaje jedan jastog, koji promatra kako mu odnose prijatelje i shvaća koja je njegova sudbina.

U trenutku kad njega izvade iz akvarija i nose prema kuhinji, događa se neobičan obrat. Nestaje struje, kuhinja se zatvara, nestaju i gosti, a potom se stolovi ruše, dolazi voda.. Saznajemo da se radnja spota događa na Titanicu koji tone - dok je njegovo potonuće užas za ljude koji se na njemu nalaze, za jastoga je to spas. On se uspijeva osloboditi.

Fanove je oduševio neobičan obrat, a mnogi su komentirali upravo neočekivanog junaka. "Moralna poruka priče: nemojte jesti jastoge, ljudi", "Drago mi je da je još netko emocionalno reagirao na jastoga", "Priča o jastozima je tako tužna i mračna da plačem", "Ne vjerujem da sam jedina osoba koja je sretna jer se ovaj jastog izvukao" samo su neki od tisuća komentara ispod njene objave.

Video je u manje od 24 sata pogledalo 3,6 milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:49