TEK SAD?

Oprema za pse s motivima iz svijeta Harryja Pottera oduševila ljude diljem svijeta

U ponudi su kaputići koji izgledaju kao plaštevi, ogrlice s domskim motivima, igračke u obliku likova iz knjiga...

Ilustracija

 Paul Brown/Alamy/Alamy/Profimedia

Svi pravi fanovi Harryja Pottera, koji su uz to skrbnici pasa, ne mogu odoljeti tome da svojeg psa na neki način ukrase u stilu svojeg omiljenog svijeta iz knjiga. Ne čudi zato bogata ponuda svih potrepština za pse koja na sebi ima oznake vezane za taj svijet - bilo da se radi o plaštu u bojama nekog od četiri doma Hogwartsa, kravati ili pak kakvoj ogrlici.

No, trgovina Petsmart je otišla korak dalje i svojim kupcima ponudila cijelu kolekciju proizvoda za pse koji su ukrašeni logom čarobnjačke škole. Nude ne samo plašteve i ogrlice, nego i igračke s likom čarobnjaka, u obliku metle ili pak njegovih naočala. Uz to se može birati i između ogrlica u bojama domova, koje su ukrašene i domskim motivima. Tu su i teniske loptice na kojima su otisnuti jazavac, orao, lav i zmija.

Cijena ogrlica je oko 90 kuna, igračke su od 50 do 100 kuna, ovisno o veličini, dok za plašteve koji su zapravo kaputići za zimu treba izdvojiti 135 kuna. Naravno, svaki pravi vlasnik prije kupovine kaputića mora dobro razmisliti o tome kojem zapravo domu pripada njegov ljubimac. Nekad su u istom kao i mi, no ponekad mi Hufflepuffi znamo dom dijeliti s kakvim Slytherinom ili pak Gryffindorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:49