SREĆA NA TRAVNJAKU

Ova kujica prava je obožavateljica Dinama! Čuvari su je morali doslovno iznijeti s terena...

No, bila je veoma draga, dopustila je da je nose i rado se mazila sa svima koji su to htjeli
 Ronald Gorsic/Cropix

Jedna simpatična kujica izgubila se na zagrebačkom Maksimiru. No, umjesto da kao i drugi psi kad se izgube zbunjeno luta naokolo i panično traži svojeg vlasnika, ona se iz samo njoj znanih razloga uvukla na Dinamov stadion. Ne samo to, nego se sva sretna rastrčala po terenu, uživajući u travi pod svojim šapama.

image
Ronald Gorsic/Cropix

U tome su je morali zaustaviti čuvari, koji su je odnijeli s terena. Drugačije, naime, nije išlo. No mora se reći kako se nije ni najmanje bunila. Za razliku od većine pasa koji nepoznatim ljudima neće baš samo tako dozvoliti da ih prime u naručje, ova nije imala nikakvih problema s tim da je nose. Ne samo to, nego je uživala u maženju , mahala je repom i općenito bila veoma sretna što je u centru pažnje.

image
Ronald Gorsic/Cropix

Veoma brzo je pronađen vlasnik, koji je došao po nju, pa priča ima sretan kraj. Osim ako se njoj svidjelo trčanje po travnjaku stadiona. To ćemo saznati samo ako je čuvari opet vide kako luda od sreće trči po travi koja, a to je u gradu pravo čudo, ne miriše niti na jednog drugog psa!

image
Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2021 21:30