TRAŽI SE HEIDI

Ova mačka je nestala iz stana, očajni vlasnici nude nagradu za njen pronalazak

Boje se kako ju je netko uzeo misleći da je napuštena, iako je vidljivo da nije, a ima i čip

Heidi

 Privatni album

Jedna od najvećih muka koju može doživjeti vlasnik ljubimca jest da on nestane. Ni sama vlasnica mačke Heidi ne zna kako je ona iščeznula, ali nagađa kako se provukla kroz noge njenom suprugu i išuljala kroz vrata. Drugo im ništa ne pada na pamet, jer je riječ o mački koja je kućna. Nestala je iz zagrebačke Ulice Zvonimira Cimermančića.

Vlasnici su pretražili čak i sve podrume okolnih zgrada, ali Heidi je nestala.

- Molim vas da javite ako je vidite, ako se sklonila kod vas, ako ste je možda uzeli u dobroj namjeri. Čeka je njezina obitelj, njezin najdraži čupavac i njezina zdjelica puna hrane.

image

Na plakatu se nalazi i kontakt njenih vlasnika

Privatni album

Maca je čipirana na udrugu od koje je udomljena, vitka je i iznimno čista. Ima plave oči po kojima se ističe, kremasta je te se čini sivom u mraku, no njeno poprsje je kremasto, a po sebi ima tigraste šare, ima znakovite crne crte oko očiju poput naočala i lijepe šiljaste uši. na trbuščiću ima svijetlo krzno, sterilizirana je i nije pristupačna, osim kad se pokazuje. Rep joj je dug, siv s prekrasnim crnim kolutima.

Izrazito smo vezani uz nju, od svojih 5, 5 godina s nama je provela 4,5. Dajemo bogatu nagradu onome tko nam je vrati - objavila je njena vlasnica.

Ako ste vidjeli preslatku Heidi, javite njenoj obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:43