ODLIČNA IDEJA

Ova web stranica plaća 6500 kuna da gledate filmove o - psima!

Potrebno je o svakome od njih napisati i mali, svega nekoliko rečenica dugačak osvrt

Ilustracija

 Svitlana Hulko/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad ugledate opis ‘zaradite novac lako i od kuće‘ znate da to obično znači nešto sumnjivo ili moralno upitno. No, kad je stranica Pettable objavila taj oglas svi su pohrlili prijaviti se. Daju, naime, oko 6500 kuna ljudima čiji je jedini zadatak sjediti doma, gledati filmove o psima i napisati kratki tekst, svega par rečenica, o tom filmu.

Povodom Love Your Pet Day, koji se obilježava 20, veljače, odlučili su pokazati koliko cijene ljubav i potporu koju svi dobivamo od kućnih ljubimaca. Zato su objavili kako traže jednu osobu koja će u roku od 48 sati provesti 10 sati gledajući filmove. Ne bilo koje, naravno, nego one koje oni odaberu. Na popisu su tako ‘Marley i ja‘, ‘Putovanje jednog psa‘, ‘Sve zbog Winn-Dixieja‘, ‘Ostavljeni na Antartici‘, ‘Dama i Skitniaca‘ te ‘Zov divljine‘. Svi oni imaju jednu poveznicu - pse.

Prijava je jednostavna - na njihovoj stranici se nalazi obrazac u kojem treba popuniti neke podatke o sebi, ali i napisati zbog čega su vam važni psi i zašto biste baš vi bili idealna osoba za ovaj posao. Ništa dugo, svega par rečenica u kojima se treba pojasniti zašto volite pse: možda zato što jednostavno volite svojeg ljubimca, možda vam je on emocionalna potpora u teškim životnim razdobljima ili vam je on pomogao kada ste se nosili s traumom od nekog teškog životnog događaja.

Prijava se može poslati sve do 7. ožujka, a jedino loše je što se ovaj natječaj odnosi samo na one koji žive u SAD-u.

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:20