ODUŠEVILI INTERNET

Ovaj dvojac zna kako uživati u životu! Znate li zašto točno ovako leže u vrtu?

Snimka je postala pravi hit, a do sada ju je pogledana 7,4 milijuna puta
 TikTok

Ljeti mnogi među nama obožavaju sunčanje. Bilo da je ležaljka na plaži, na balkonu ili u dvorištu, najviše vole leći u upijati zrake sunca. No, nismo mi jedini koji to vole: u istim radostima uživaju i neki psi.

Snimka pasa imena Olive i Mayo postala je pravi hit na TikToku i do sad je pogledana 7.4 milijuna puta. Na njoj vidimo navedeni dvojac koji zaista uživa u zrakama sunca. No, nije to uobičajen prizor psa koji leži u dvorištu i uživa: ovaj se dvojac bacio na leđa, podigao noge u zrak i prepustio uživanciji. Jasno je da su se posve prepustili uživanciji i da ih ništa drugo na ovom svijetu ne zanima. Iza njih je još jedan pas, no on leži u položaju koji je uobičajen za pse i očigledno ne uživa onoliko koliko i njegovi pseći cimeri.

Neki su komentatori napisali kako se i njihovi psi tako ponašaju, drugi su dodali kako je ovo najslađi prizor kojeg su vidjeli, dok je jedan muškarac u šali napisao vlasnici kako ne smije zaboraviti da ih ‘okrene svakih 20 minuta, što je princip kod kuhanja‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:39