VIDEO

Ovaj maleni pas nije imao sreće: Upao je u dva metra duboku rupu na cesti u Dubravi

Njegovi skrbnici odmah su shvatili da ga ne mogu sami izvući, pa su pozvali pomoć
 Dumovec

Maleni pas u zagrebačkoj Dubravi stvarno nije imao sreće: onako sitan uspio je kroz neveliku rupu upasti u rupu koja je bila ispod pločnika. Na svu sreću, pritom nije bio ni najmanje tih. Njegovi skrbnici su u prvi mah bili zbunjeni, jer nisu znali gdje im je ljubimac nestao, no zahvaljujući njegovom cviljenju, našli su ga.

Odmah im je bilo jasno da ga sami ne mogu izvući. Rupa je bila previše malena da bi se itko mogao provući kroz nju, a on je bio previše daleko da ga spase uz pomoć kakve daske. Zbog toga su u pomoć pozvali hvatače iz gradskog skloništa u Dumovcu.

- Psić je upao duboku dva metra koja je nastala tijekom radova na nogostupu. Kada su nas nazvali vlasnici psa, dojurili smo najbrže što smo mogli i izvukli psa iz rupe - objavili su iz Dumovca.

Ovaj slučaj sa sretnim završetkom pokazuje kako je sekunda dovoljna da se dogodi nezgoda. Zbog toga je pse, a posebno štence, uvijek potrebno imati na uzici, posebno na javnim površinama gdje nije dozvoljeno slobodno kretanje ljubimaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:47