PRESLATKO

Ovako izgleda sreća: Medvjedica Bella svima pokazala kako ona zna uživati u životu

Snimka je pogledana više od 250 tisuća puta i mnoge je oduševilo ono što su vidjeli
 Screenshot Facebook

Mnogima su medvjedi preslatki. Jasno, mogu oni biti opasni za one koji ih susretnu, no u većini susreta s ljudima oni pobjegnu. Dok ih promatramo sa sigurne udaljenosti, možemo uživati gledajući njihovo čupavo krzno, preslatke šape i onu neodoljivu njušku. Jasno je da nam sve to nije jako slatko ako se nalazi blizu nas ili se trčeći kreće za nama, ali sad ne govorimo o tim situacijama. Ovog puta se bavimo jednom preslatkom snimkom koja dolazi iz američkog utočišta za divlje životinje Montana Grizzly Encounter.

Na njoj vidimo medvjedicu Bellu kako uživa u grickanju jelenjeg roga. Svi oni koji tu poslasticu daju svojim psima, s ciljem da im očisti zube, znaju da je to proces koji zna potrajati duže vrijeme, ovisno o veličini psa. Nije ni Bella u tome bila brža - u grickalici je uživala polako, ležeći na podu i, čini se, veoma zadovoljna onime što ima među šapama.

Snimka je pogledana više od 250 tisuća puta, a mnogi su komentirali da je medvjedica preslatka dok opušteno uživa u nečemu što voli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 12:26