KOJI GOSTI!

Ovo je bilo najzabavnije radno mjesto na svijetu, ali i pub s najsimpatičnijim gostima

Navodno bi prostor uskoro opet trebao biti u funkciji, jer se potpisivala peticija kojom se tražilo ponovno otvaranje

Ilustracija

 Mads Claus Rasmussen/Afp/Profimedia/Mads Claus Rasmussen/Afp/Profimedia

Snimka koju je nedavno na Facebooku objavila stranica Furry Tails prikazuje kako je raditi u vjerojatno najzabavnijem mjestu na svijetu. Ono na prvi pogled izgleda kao utočište za klokane, ali nije, nego je riječ o pubu. Točnije, kafiću imena John Forrest Tavern, nedaleko od Pertha u zapadnoj Australiji.

Snimka je, očigledno, nastala negdje u vrijeme pandemije i pokazuje koliko je bilo zabavno raditi na tom mjestu. Klokani su bili redoviti gosti i nije im bilo nimalo strano da uđu u pub. Gotovo 17 godina vlasnici tog mjesta su ih redovito hranili i brinuli se da imaju svu potrebnu veterinarsku skrb.

No, onda je kafić zatvoren. Vlasti im nisu produžile dozvole. Neko vrijeme su čak kružile glasine kako će poslati lovce da upucaju klokane, koji su i dale dolazili do prostora bivšeg puba (koji je u međuvremenu posve devastiran), ali to se na sreću nije dogodilo.

Navodno bi prostor uskoro opet trebao biti u funkciji, jer se potpisivala peticija kojom se tražilo ponovno otvaranje, što je za klokane izvrsna vijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:19