PRAVA PALČICA

Ovo je i službeno najmanji pas na svijetu, nećete vjerovati koliko je visoka

Malena obožava gledati TV i slušati klasičnu glazbu, pojašnjava njena vlasnica

Ilustracija

 Sandra Dombrovsky/Panthermedia/Profimedia

Moglo bi se reći da je njima to u obitelji. Najmanji pas na svijetu je kujica Pearl, a prije nje je tu laskavu titulu nosila njena teta Millie, velika 9.65 centimetara. Ova minijaturna čivava ima manje od deset centimetara (točnije, 9.14) i svega 553 grama težine. Rođena je u listopadu 2020. godine i neće više rasti, tako da je sada uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanja na svijetu.

Njena vlasnica Vanesa Semler kaže da je Pearl veoma smirena, ali je i pomalo diva. Uz to, zaista uživa u svoj pozornosti koju dobiva. To što je njena ljubimica malena znači da Vanesa mora biti posebno pažljiva za vrijeme šetnji, jer ono što drugim psima ne predstavlja opasnost, za njenu malenu to može biti.

Malena obožava gledati TV i slušati klasičnu glazbu, pojašnjava njena vlasnica. Osim toga, ima profinjen ukus za hranu i za nju se biraju samo najkvalitetnije namirnice. Ono po čemu se ne razlikuje od drugih pasa jest obožavanje igračaka, kao i činjenica da joj nikada ne dosadi slušati kako je najbolji pas na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:15