LUKSUZ

Ovo je ponuda prvog spa za kuniće: Odmor, igra, uređenje noktiju, češljanje krzna i posebna večera

Već sada vlasnica prima rezervacije za Uskrs, tako da za njenom ponudom vlada prava pomama

Ilustracija

 Rosanne Tackaberry/Alamy/Alamy/Profimedia

Luksuzni spa namijenjen samo kunićima otvoren je u Hong Kongu. U tom gradu, naime, ima dosta ljubimaca ove vrste, pa je zato Bunny Style otvorio svoja vrata. Namijenjen je kunićima koji će tamo provesti dan dok njihovih vlasnika nema.

Vlasnica resorta Donna Li započela je s radom u jednostavnoj sobi u kojoj je bio prostor u kojem se kunići mogu igrati, daleko od atmosfere grada. No, kako su grad zatvorile restrikcije zbog Covida, Li je shvatila da može ponuditi više od toga, piše Metro.

Ono što je zadržala jest neprestani nadzor nad ljubimcima i poticanje na igru. No, tome je dodala brigu za nokte, češljanje krzna i luksuznu večeru, čiji je sastavni dio posebna torta od povrća.

Vlasnici mogu preko aplikacije uživo pratiti aktivnosti svojih ljubimaca, jednako kao što mogu gledati posebne isječke iz njihovog dana. Dan u ovom spa prostoru košta oko 14 eura, iako se neke stvari naplaćuju posebno.

Koliko dobro posao ide govori činjenica da već sada vlasnica prima rezervacije za Uskrs.

- Mislim da kunići razumiju što ljudi govore. Oni osjete jesmo li bili dobri prema njima i kvalitetno se brinuli. Kada dođu kod mene, brinem najbolje što mogu, dosta pričam s njima i objašnjavam im kako su prekrasni i preslatki - rekla je Donna Li.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:15